Сајтот е посветен на сите што се Фан на Мelnica

Создаден е со цел за дружење, забава, комуницирање и стекнување на нови и се надевам долги пријателства.

Веб-страницата е наменета за рекламирање и информирање за забави, настапи и средби на Мелничкото малцинство во светот.
Се разбира овде можете да објавувате свои фотографии, Видеа и информации од заеднички средби и забави.

Се надевам, дека со реализирањето на веб страната, со вашата поддршка и заедничка соработка ќе успееме да му покажеме на светот како ние Мелничаните се забавуваме, славиме, се гордееме и го сакаме местото од кое потекнуваме. Прекрасна и едниствена -- наша МЕЛНИЦА

 

Претседателство на МАК-МЕЛ